Vaření v páře

Chtěla bych přejít na vaření na páře. Dáte mi někdo rady do začátku? Jak začít, co si na to koupit a případně nějaké recepty. Děkuji předem všem.

Zdena

Odpovědi ostatních uživatelů

  1. BN odpovídá:

    Není na tom nic složitého. Prostě to co si doteď připravovala „tradičně“ hoď na páru. Dej tam i maso místo smažení. A vůbec se toho neboj.

  2. Simča odpovídá:

    přesně tak jen vyměň pánvičku za pařák 🙂

  3. lussyB odpovídá:

    Já vařím v pařáku už skoro všechno.

  4. Volfová odpovídá:

    Na hubnutí je to vážně super. Fungujete. Jen maso vařím klasicky ve vodě. Nejlepší je hovězí. Nikdy bych neřekla že to může jen uvařené tak skvěle chutnat. To je můj favorit.

  5. Martina odpovídá:

    Ahoj. Jak děláte hovězí na páře a kolik jste kdo dokázal zhubnout?

Přidat odpověď

Podobné dotazy